mallanthedarkgirl

Alla inlägg under september 2012

Av Malin - 17 september 2012 22:33

Va på sjukhuset idag och kollade upp min hals då mandlarna är vit prickiga.


Det slutade med att dom ville kolla min dotters hals me o det visade sig att Filicia hade halsfluss och dom visste inte vad jag hade men skrev ut Pencelin till mig o filicia mot halsfluss då dom tror jag har på början till halsfluss.

men om jag va dålig fortfarande på fredag så ville dom att jag skulle ringa o komma in igen för massa prover för o se om det är körtelfeber o sen vill dom jag ska fixa en fullständig hälsoundersökning.


Vi blev alla förvånade att Filicia hade halsfluss då hon är pigg o busig som vanligt. Ända som varit annerlunda är att Filicia ej viljat äta vanlig mat i någon vecka nu, så hon har fått leva på yoghurtar o fil m.m Men feber har hon inte längre. Hon har varit febrig lite förr förra helgen o sen har hon haft maginfluensa förra veckan o nu har hon halsfluss min stackars lilla flicka :(


Får hoppas vi snart blir friska här hemma. Är jobbigt o vara sjuk o missa massa i skolan.


Men men...nu ska jag ta en kopp kaffe o sen ska jag ut med min lilla Diva o sen ska ja försöka sova.


Tänker o saknar mitt älskade hjärta extremt mycket :( Hoppas jag snart får träffa hjärtat mitt...undrar fortfarande vad han ska göra veckan efter turkiet veckan.


Saknaden är extremt stor.


ha det gött.

Av Malin - 16 september 2012 20:46

Hur i hela friden ska jag orka detta   


Har ej fått prata ordentligt med mitt älskade hjärta på msn eller sett hjärtat i cam sen ungefär någon dag efter han kom hem igen efter arbetsolyckan  


O nu ska han iväg till turkiet i en vecka.




Distans är jobbigt..o blir ännu jobbigare när den andre aldrig har tid för den andre   Men hoppas det hela ändras nu efter hjärtats turkiet semester.



Jag är extremt kär i hjärtat mitt. Och det gör skit ont att jag ej fått prata eller se hjärtat i cam...Gråta mig till sömns är vanligt för mig just nu då jag gråter varje dag.


Gråter just nu me..men vem fan bryr sig om det   


Ha det gött

Av Malin - 15 september 2012 12:29

Det där med o hitta ett namn till hundarna va svårt. Men min lilla tös personlighet har kommit fram så hon blir en liten Diva istället för Chiva.


Mammas lilla vovve är rolig så hon blir en liten Funny =)

Av Malin - 15 september 2012 11:12

hehe ser ut som ett hjärta på rumpan på min lilla chiva <3



Lilla Funny och Chiva sover så sött <3 Man ser skillnad på dom då min har en prick i pannan och sen är det bara min som har svart vid rumpan o svansen ;)


Så här trötta va dom efter att ha sprungit runt i lägenheten i flera timmar innan dom kunde slappna av.

Av Malin - 14 september 2012 18:35

Va iväg o kollade på hund idag jag o mamma och det slutade med att vi kom hem med en varsin tik valp då hanen mamma ville ha tydligen redan va utlovad till en annan.


Så nu sitter jag i soffan och hundarna har äntligen lugnat ner sig o ligger o sover nu =)


Hehehe Filicia tycket om dom nya små vovvarna. Som dom har härjat här hemma Filicia o valparna ;) Fick Filicia redan idag då hennes far skulle spela paint ball då en annan hade hoppat av matchen dom hade idag. Så platsen va redan betald. Men gör inte mig något o få ha min älskade lilla tös här <3


Bilder på vovvarna kommer senare ;)


Sitter just nu o hoppas på o få se hjärtat på msn lite innan han ska iväg på sin resa till turkiet nu på måndag.


Tänker o saknar mitt älskade hjärta jätte mycket.


Nehe nu ska jag fixa mat till mig o min mor.


Ha det gött.

Av Malin - 14 september 2012 11:14

Snart ska jag o min mamma iväg o kolla på hundar :) Jag ska kolla på min 4månaders tik valp som jag ska köpa o mamma ska kolla på sin 2åriga hane som hon ska köpa :) Så nästa vecka har vi 3 hundar hemma :) 2 Landseér hundar o en Papillon =) Hanen är en avelshane me stamtavla o min valp har stamtavla den me tror jag. Det får jag veta idag när vi kollar på hundarna :) Men jag bor i egen lägenhet om ca 3 månader o har bara en hund då. o mamma har 2. Kommer bo bredvid mamma och mamma hjälper mig med min hund när jag är i skolan.




Tänker o saknar mitt älskade hjärta me. Idag är hjärtat ledig o han är ledig hela helgen..Men hjärtat måste bygga o fixa lite åt sina hundar nu innan han ska iväg till turkiet. Hoppas jag får se hjärtat lite på msn innan han ska iväg på sin resa...Men hoppas är allt jag kan. Men saknar mitt älskade hjärta sjukt mycket. Saknaden gör ont. Har inte fått se hjärtat i cam på några veckor nu heller :( Får se vad hjärtat ska hitta på veckan efter sin semester i turkiet.


Nehe nu ska jag göra mig iordning för o åka o kolla på  hundarna.


Tänker o saknar mitt älskade hjärta.


Ha det så gött

Av Malin - 12 september 2012 23:45

Jaha då ska man till tandläkaren imorgon o laga hål vid 15:50 :(


Jag som avskyr när dom borrar i mina tänder då jag bara har negativa händelser när dom borrar i mina tänder då bedövningarne aldrig bedövar helt :(


Sen tack vare dom dåliga buss förbindelserna så får jag vandra inne i stan från 14:00 till 15:50 o sen blir det o vandra yttligare en stund i stan i väntan på bussen hem vid 18:25 :( jag som är sjuk :(



Nehe följa med min mamma ut med hennes hund nu o sen ska jag ta datorn o gå upp o lägga mig i sängen o se om jag kan somna.



Tänker o saknar mitt älskade hjärta sjukt mycket. Hoppas jag snart får se mitt älskade hjärta på msn igen o hoppas jag snart får träffa hjärtat mitt. Längtar tills den dagen jag får träffa hjärtat för första gången. O få träffa hjärtats dotter <3


Nehe nu ska jag gå ut o sen upp till rummet med datan.


Ha det så gött.

Av Malin - 12 september 2012 21:37

På fredag ska jag iväg och kolla på en Landseér tik valp som jag ska köpa nästa vecka =)


En dröm av alla drömmar som jag har gick i uppfyllelse =)


Nu är det bara den största drömmen jag har kvar + en barndomsdröm som jag vill ska gå i uppfyllelse kvar. O det är att det ska bli jag o hjärtat o att vi fram över flyttar ihop <3 O sen drömmen om o äga en häst o starta ett eget företag.


Nehe nu ska jag ta o fixa kaffe till mig o min mor o sen ska jag ta o gå o lägga mig o hoppas på o lyckas somna bättre ikväll...igår kunde jag ej somna förens runt 2 tiden på natten då jag ligger o tänker o saknar mitt älskade hjärta sjukt mycket.


Hoppas jag snart får träffa mitt älskade hjärta <3


Saknaden efter mitt älskade hjärta är stor o gör ont.





Ha det så gött så hörs vi snart igen.

Ovido - Quiz & Flashcards