mallanthedarkgirl

Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av Malin - 22 augusti 2012 21:24

Saknar mitt hjärta så mycket att det gör ont o jag känner mig deppig och blir orolig Och får sömn svårigheter :( Önskar jag hade han här hos mig eller att jag va där hos honom nu o för alltid <3 Är så sjukt kär så det går inte o beskriva.

Jag bryr mig ej om hans pengar eller hur han bor vet han har gott om pengar o bor fint med stall o allt. Visst det är ett plus i kanten. Men jag visste inget av det där när jag blev kär o föll totalt för honom. Så jag är inte ute efter hans pengar eller hans fina hus. jag är ute efter den underbara personen som han är <3 Han är den underbaraste människan jag någonsin har fått kontakt med o jag hoppas för fullt på att jag inte är ensam med mina känslor o hoppas jag aldrig förlorar hjärtat mitt <3 Hela min värld skulle falla isär om jag förlorar mitt underbara hjärta.





=) idag fyller hjärtats älskade dotter Molly år :) Stort grattis till Molly :) <3

Önskar jag fick o kunde vara med o fira molly idag. Men hoppas jag får o kan vara med nästa år när molly fyller år :) <3

Molly fick en underbar present av sin far idag med som är alla flickors dröm att få i stort sett ;) Hade så gärna varit med o fått se lyckan i mollys ögon när hon fick hästen av sin far :) O hade så gärna varit där och hjälpt molly till 100% med hästen <3 Är ju en häst tjej själv o har några år av erfarenhet o en gymnasie utbildning om hästar ;) O har hållt på med hästar sen jag va 13 år :) O har själv alltid drömt om ett liv med hästar sen jag va 5 år <3


Drömmen om egen häst är fortfarande kvar. Men det är en dröm som jag kommer få vänt länge på att den blir sann.


Nehe nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag sova. Imorgon blir det o gå till tandläkaren o laga hål i tänderna :( Ser inte fram imot det direkt då jag avskyr o gå till tandläkaren när dom ska laga hål, men blir skönt o slippa smärtan i tänderna sen när dom är lagade.


Men men. Så natti natti

Av Malin - 22 augusti 2012 14:27

Har sett första så måste ju se fortsättningen ;)



Twilight =D Har sett alla twilight filmerna och längtar tills den nya kommer ut på bio ;)

Måste bara se denna..Om jag så skall behöva se den ensam så ska jag se den på bio! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards