mallanthedarkgirl

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 14 augusti 2012 14:51

Idag skulle Filicia vara på dagis till efter lunchen och det gick bra och maten den va god ;)


Men under dom timmarna som filicia va på dagis idag så gick jag till stallet och va där och myste kring hästarna och pratade med marie som jag jobbade med under mina praktiker på ridskolan ;)

Hjälpte till lite me ;) Va några ungar på läger där som skulle ut o rida så jag hjälpte till med o hålla häst och spänna sadelgjorden me :)


Så nu är jag extremt sugen på o ha häst igen. Men tror inte jag kommer kunna skaffa häst någon gång i mitt liv :(

Lilla spinks är trötter.


Hela denna veckan blir att Filicia ska vara på dagis tills efter lunch varige dag nu och jag ska vandra o tråka inne i stan dom timmarna hon är på dagis. Tycker att det ska gå fler bussar mellan vetlanda o korsberga! Men går nog o myser i stallet dom flesta dagarna ;)


jaha så nu vet jag inte vad jag ska hitta på resten av dagen mer en att hoppas på o få se hjärtat mitt på msn senare


Eller jo jag ska ta och koppla in ljud uppe i mitt rum och sen ta och försöka plocka upp lite saker och sätta upp vissa saker ;)


Ha det så gött.

Av Malin - 13 augusti 2012 20:33

Har ej mått så bra under 3 veckors tid då jag har haft en jobbig huvudvärk varje dag. Men nu är det värre. Nu har jag ännu värre huvudvärk och hals ont o börjar bli snuvig. Men tror jag vet varför. Men skönt o få det nu så man slipper vara sjuk första veckan i skolan. Fast är ju sjuk sista veckan på distans skolan. Men det hindrar ju inte mig från o plugga då man är ju endås hemma o pluggar ;)

Och trött är jag då jag bara fick 4 timmars sömn inatt. Men själv göra själv ha.

Men nu ska jag ta och tömma o fylla tvättmaskinen och hänga upp tvätt och sen ska jag ta och gå o lägga mig och hoppas på o få fina drömmar om hjärtat mitt   

Att va så här kär som jag är trodde jag inte att man kunde vara Men det är en underbar känsla   


Men men nu ska jag få något gjort. Hörs imorgon igen. Bye

Av Malin - 13 augusti 2012 14:30

Idag ska jag ta o städa hoppas jag. Igår blev det o byta rum istället för o städa. Så idag hoppas jag på att jag ej blir avbruten så jag kan städa ;) Ska försöka bli klar med städningen innan hjärtat mitt kommer in på msn om han får igång sitt modem igen ;) Annars får han vänta en liten stund eller hålla mig sällskap medans jag städar <3


Filicia ska få bada lite först och sen blir det o plocka undan o dammsuga o skura lägenheten och hämta upp lite saker från källaren o sätta upp i mitt rum ;)


Ha det gött ;)

Av Malin - 13 augusti 2012 14:09

Då gick man upp vid 05:45 idag då jag försov mig och sen blev det o åka in till stan vid 06:23 för att man skulle vara hos tandläkaren vid 07:30.


Besöket gick bra och fick veta att jag har 3 hål som ska lagas nästa vecka och så va dom på mig om att jag inte får glömma o borsta tänderna då jag har många tänder som visar att det är hål på väg. Så nu blir det o köpa flour mun skölj och tandtråd och börja skärpa mig med tandborstningen.


Så nästa vecka blir en bra start på första veckan i skolan med att ta ledigt några timmar på torsdagen för att laga hål.



Men men. Imorgon blir det o fortsätta med inskolningen på dagis med Filicia


Nehe nu ska jag ta upp min dotter som inte alls vill sova middag. hon är trött men hon verkar tycka att en timmes sömn inne i stan räckte. Så nu ska hon få bada i sin pool ;) <3

Filicia nöjd och glad över o få bada <3



Idag har jag fått chatta med hjärtat mitt <3

Av Malin - 12 augusti 2012 22:51

Jaha idag så bestämde sig min bror att vi skulle byta rum ;) Och kunde ej säga nej då jag har väntat på att få byta rum i 3 veckor nu och nu har jag ett större rum me ;) Så nu är det gjort ;) Så nu kan jag få upp lite mer saker från källaren som är mina och vi behöver inte längre oroa oss för att filicia ska ta sönder några sladdar och internet modem, då hon alltid drog ut alla sladdar till telefonen o modemet tidigare genom att flytta runt på sin säng för o komma åt alla sladdarna. Men nu har Filicia inga sladdar eller annat som hon kan komma åt.


Nehe nu ska jag ta och sova...ska upp kl: 04:30 imorgon. Hmm snacka om att jag kommer vara halft död imorgon. Men men bara o bita ihop och hoppas på att hjärtat mitt får igång internet igen så jag får prata och se han imorgon. Saknar han jätte mycket och tänker på han massor.


Får hoppas det går bra hos tandläkaren imorgon.


Men men nu blir det sängen och hoppas på o få sova bättre ikväll och på att få drömma många underbara drömmar om hjärtat mitt

Av Malin - 12 augusti 2012 15:20


Filicia ville äta själv ;) Men efter ett tag så tyckte filicia att mormor skulle bli matad istället ;) Hon ville jag skulle bli matad me ;)




   


Filicia va duktig på o äta själv

Av Malin - 12 augusti 2012 15:19


Vill träffa mitt hjärta <3

Av Malin - 12 augusti 2012 15:01


Im in love <3

Ovido - Quiz & Flashcards