mallanthedarkgirl

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 10 augusti 2012 16:11

Mitt barndoms hem ;)


Idag vid 11:30 så gick jag ut och gick en lång runda med min dotter och min mammas hund Mimmi och kom hem vid 13:40 och enligt min mobil så gick jag sammanlagt 12583 steg. Så nu sitter jag o vilar och har väldigt ont i min vänstra höft. Men när jag hade börjat o vandra så bestämde jag mig för att jag skulle gå till mitt barndoms hus och kolla hur det ser ut ;)

Har inte varit vid det huset sen jag va 5 år. Och jag kännde igen huset och allt runt om kring som om jag aldrig har flyttade där ifrån. Va så mysigt o trevligt o få se huset igen.


Här syns lite av huset, garaget och stallet ;) Garaget (Den vita byggnaden i mitten) har min pappa och mamma byggt från grunden ;)



Ända sen jag flyttade tillbaka till Småland 2009 så har jag sagt att jag ska ut och titta på huset. Men har aldrig kommit så långt som ut till knixhut. Men nu bor jag ju gå avstång från knixhult ;)


Som jag saknar huset o trädgården och miljön m.m Älskar o bo så här som huset ligger. Ute i skogen och med bondgård o kor i närheten. Har många fina o roliga minnen från tiden vi bodde här me ;)



Jag va en jävel på att rymma ofta ;) och då rymde jag hem till bonden 1 gång som bor 900m från huset och jag tog med mig min mammas ena collie hund när jag rymde me ;) Men har försökt rymma till bonden fler gånger men misslyckats med rymningarna.



Sen har vi den gången jag,mamma o min lillebror mattias skulle hämta mjölk hos bonden och mitt i allt i hopa så va mattias borta. Och mamma o bonden kollade runt om sig o såg sen att korna stod i en ring, Och där i mitten stod mattias och bonden och mamma vågade inte gå in till korna då bonden sa att det är en agresiv ko sort. Så mamma o bonden fick panik och mamma fick mer panik när jag sprang in i hagen med en pinne. Men korna flyttade på sig och jag fick tag i min bror och tog med han ut från hagen. Jag har aldrig varit rädd för kor och kommer aldrig vara. Sen när jag va liten så va alla djur rädda för mig typ. Jag visade ingen respekt eller hänsyn till något djur när jag va liten nämligen.


Men nu älskar jag djur och skulle aldrig göra illa något djur.



Sen är jag en bonna tjej så trivs ju bäst ute på landet. lantbruk o häststall är sånt jag vill jobba med. Men finns inga sådanna jobb tråkigt nog så får söka andra jobb tills man hittar en ladgård eller ett stall o jobba på.


Men men..kan skriva i flera dar om mina minnen m.m så stoppar nu.
Ska ta moppen o åka o köpa mig lite chips och sen ska jag busa me dottern i trädgården under min väntan på att min underbara snygging ska komma in på msn igen <3


Men lägger till lite bilder här på slutet nu från min vandrings runda ;)

              Tog bild på lite av bondens byggnader (som jag rymt till) på vägen hem. Sen bilden på bara väg, är vägen jag sprang på under rymmningen till bonden. Sen har vi älskade lilla filicia o mimmi me <3


Ha det så gött ;) Tänker o saknar min snygging <3

Av Malin - 10 augusti 2012 09:26

Med dina vackra ögon
och din gyllene röst
Blir du mitt hjärtas tröst
Under mörka tider ska jag älska dig
För det finns ingen annan som du för mig <3


Du är så vacker...

Du är så vacker för mina ögon,
Som tusen liljor uppå en kvist,
Nu har jag kommit till den tiden,
Då jag får tala om för dig min brist.


Ensam till att gå här och vandra,
Blir tiden för mig oändligt lång,
Men kommer du till mig,
Blir tiden för mig oändligt kort.





”Din dröm”

En lång poetisk kärleksdikt från Marica:

 

”Han som inte bara säger
att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar Sms på kvällarna
och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig
utan berättar precis allt som det är.
Han som uppskattar dig
och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen
när alla andra ser på.
Han som verkligen lever
för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer
för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp
och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken
av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen
och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer
han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång
du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.
Det är han som är din dröm.”


   




Av Malin - 10 augusti 2012 09:17

Blev inget dagis idag då jag vaknade 10 min innan bussen gick. Och är lite svårt o stressa iväg med dottern.
Så idag blir det o ta det lugnt och eventuellt gå ut o gå en runda med Filicia och min mammas hund så dom får motionera lite ;) Jag behöver röra på mig jag me så alla får vi nytta av vandringen hehe ;)

Så nu sitter jag vid datan och har kopplat in förstärkaren och lyssnar på lite musik. Men kan ej höja volymen förens min mamma gått upp.

Har sovit gott inatt me och drömt om världens underbaraste kille <3

Nehe men nu ska jag fixa frulle och sen ska jag ta o gå ut o gå me Filicia och Mimmi och fördriva tiden lite ;)

Så ha det så gött ;) bye

Av Malin - 9 augusti 2012 20:18

Sitter o chattar men världens underbaraste kille på msn nu <3

Blev jätte lycklig och det värmde o få höra från han att han oxå är kär i mig <3
Kan inte sluta o tänka på han och vill inte sluta tänka på han. Tänker och saknar han varje minut o sekund som går. Längtar till den dagen vi kommer träffas öga mot öga för första gången <3
Nu skulle han duscha och sen sova. Så jag ska ta och sova jag me nu när som.

 

Så nu hoppas jag att me lite tur så kanske det slutar med att jag o min dotter bor i dalarna hos han och hans älskade dotter och hundar <3


Men först så måste jag gå klart skolan och det kommer ju kännas som en evighet tills den är slut nu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar dom väll säga. Så nu ska jag kämpa på med skolan och hoppas att tiden kan gå snabbt <3


Skulle bli överlycklig om det skulle bli han och jag o om jag skulle bo hos han så skulle jag bli den lyckligaste i ett par skor.


Så nu ska jag spara pengar så jag ska kunna åka o hälsa på han o få träffa han och hans dotter :) Får se om han kanske kan komma o hälsa på här me :)


Så nu gör jag inget annat en o hoppas på det bästa <3


För mig är han det bästa som någonsin har hänt mig och jag har aldrig varit så här kär i hela mitt liv


Så nu blir det att hålla tummarna för fullt och hoppas <3



Det va allt jag hade o säga just nu. Så nu ska jag ta och gå o lägga mig tidigt för första gången sen jag flyttade till min mamma. Ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag sova o drömma om världens underbaraste kille ;) bye!

Av Malin - 9 augusti 2012 16:02

Idag 30min efter att jag hade lagt min älskade dotter för o sova middag så Däckade jag i soffan. Va extremt trött idag. Har sovit dåligt hela veckan och så blev det bara 3½ timmers sömn inatt. Så blev o sova middag för mig me idag. Är lite piggare nu men har 2 energidricker att dricka sen o hoppas jag blir lite piggare ;)

Och nu är jag lycklig <3 Sitter o chattar med världens underbaraste kille <3

Av Malin - 9 augusti 2012 12:29

Satt uppe till kl. 03:00 imorse innan jag kunde gå o lägga mig då jag satt och jobbade med min inlämningsuppgift som va 1 dag sen. Somnade runt 03:30. Sen blev det o kliva upp igen vid 07:00 och göra mig o Filicia i ordning o sen bussen in till stan till dagis på inskolning. Jag fick gå o vandra inne i stan medans Filicia va på dagis och imorgon ska Filicia vara ensam fler timmar då vi ska äta lunch där imorgon. så jag ska vandra o tråka inne i stan från 08:40 fram till 11:30. Sen blir det o ta 13:55 bussen hem, så blir att vandra runt i stan o försöka få Filicia till att sova tills bussen hem kommer me.

Filicia som Ritar och leker med en polisbil på dagis <3



Men idag ska jag nog försöka komma i säng innan 00:00. För är extremt trött och har en extrem huvudvärk som bara blir värre o värre för varje dag med lite sömn.

Av Malin - 8 augusti 2012 23:01

     

Har träffat en underbar kille på kamrat som jag har fastnat för totalt. Är så kär så jag vet inte vad jag ska ta vägen.
Kan inte förstå hur jag hamnade i denna sitsen och hur jag kan bli så här kär i en så underbar kille som jag aldrig har träffat. Men det är en underbar känsla som jag har och jag hoppas att jag inte förlorar han. Känner mig så himla dum som fastnat så här mycket för han på så här kort tid och jag är rädd att han inte ska tycka likadant och jag är rädd för att jag ska sabba det hela :( Men han säger han gillar mig o saknar mig och tänker på mig och drömmer om mig och det värmer extremt mycket o höra  


Jag hoppas och önskar för allt på världen att det skulle kunna bli han o jag. Men jag kan inget annat en o hoppas. Jag bor ju i småland och han i dalarna. Så det är ju en bit ifrån varandra men jag flyttar så gärna så. Har bara 1 år kvar i skolan och sen kan jag flytta vart som hällst då

Varje dag sen jag började prata med han så har jag kännt mig konstig. Jag har saknat han varige minut o sekund varige dag och så fort jag ser att han skrivit till mig på msn eller kamrat så blir hela jag varm och lycklig av att höra av honom. Är svårt o förklara mina känslor jag har för han. Men jag kollar min kamrat 10-15 gånger om dagen i förhoppning om att han har svarat mig där och är jag inte vid datan så är jag på msn och kamrat på mobilen så jag ej skall missa när han är inne på msn eller kamrat. Men vet att han jobbar och att hans jobb tar mycket tid och han älskar sitt jobb och det kan jag förstå. Han är väldigt aktiv med och det är ju inte jag just nu. Men ska bli mer aktiv då både jag o min dotter mår bättre av det.

Men jag saknar han så mycket att det gör ont när han jobbar m.m

Han har fått mitt mobilnr men har ej fått sms från han. Och jag kan förstå om han vill vänta lite längre innan han vill ge ut sitt nr. Är ju inte bara jag som kan vara osäker o orolig över att förlora den andre. Är ivrig och otålig när jag väntar på o få svar på mina meddelande på kamrat. Men är så skönt o få höra av från honom när han skriver, Blir varm i hela kroppen och smälter direkt då när han har skrivit. Önskar att jag fick vara i närheten o få traffa han varige dag istället. Men tiden och hans känslor bestämmer hur allt skall sluta och jag hoppas på det bästa.

 

 

Tänker och saknar han extremt mycket <3


 

Nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar. Ha det gött ;)


Ovido - Quiz & Flashcards